Hyss... Kuuletko kuinka ketunleipä laulaa tuulessa sulosointuja sielullesi. Laskeutuu lempeästi ihollesi, sukeltaen sitten sieluusi valoa loistamaan.

maanantai 7. tammikuuta 2013

Talven syleilyssä kevät jo sydämessä

Empä muista koskaan odottaneeni kevättä näin kovaa :) Olen astumassa aivan uuden seikkailun vietäväksi ja odotan innolla mitä kaikkea luonnolla onkaan minulle annettavanaan.

Osaisimpa kertoa mistä kaikki lähti liikkeelle, ehkä edelliskesän kukka-intoilusta, ehkä hieman myös ongelmista löytää kaupan hyllyiltä nurinkurisille kiharoilleni taltuttajaa :) Mikä lie innoittajana loppujen lopuksi toimi, olen nyt päättänyt tutustuttaa itseni luonnon omiin hoitokeinoihin. Olette enemmän kuin tervetulleita mukaan tähän seikkailuun. Uskon, että kesällä kaikki huipentuu luonnon antaessaan parasta antiaan :)

Tavoitteena on tutustua luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon ja siihen miten paljon on mahdollista yleensäkään hoitaa itseään luonnonantimilla. Joitain kokeiluja olen jo tehnyt hiustenhoidon tiimoilta ja olen huomannut, että yrttihuuhtelut sekä luonnonsaippuat ovat tehneet hiuksistani silkin pehmeät.

Innoittajina tällaisen blogin aloittamiseen, joka käsittelee luonnonläheistä kauneudenhoitoa, toimi vahvasti kaksi kirjastosta löytämääni kirjaa. Toinen on ruotsalaisen Lisen Sundgrenin kirja " Ihana Kotikylpylä" ja toinen on Suomalaisen Virpi Raipala-Cormierin kirjoittama kirja " Luonnonkaunis".

Heidän kirjojaan selaillessa mieleni tekisi jo kovasti heittää ylleni kevyt kesämekko ja hipsiä paljain jaloin aamukasteisen nurmikon yli vanhaan ulkorakennukseen josta löytyy huumaavilta yrteiltä tuoksuva levollinen kotikylpyläni. Tämä on siis haaveeni ja tällä hetkellä voin toteuttaa sen vasta haaveissani, mutta kuka tietää mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Eikös ne unelmien toteutumiset ala aina haaveilusta :)

Joten tervetuloa mukaani, haavematkalle unelmiini. Katsotaan mitä kaikkea ihanaa kesä tuo tullessaan :)

 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea nyt uudelle blogillesi. Oletkin vaihtanut tuon pohjan niin että pääsee anonyyminä kommentoimaan.
Tosi upea kirjoitus kuten jo tuolla Enkelinpölyä tossuissa-blogissasi kerroin. Valovoimaa suorastaan tekstissäsi.

T. Maisa