Hyss... Kuuletko kuinka ketunleipä laulaa tuulessa sulosointuja sielullesi. Laskeutuu lempeästi ihollesi, sukeltaen sitten sieluusi valoa loistamaan.

tiistai 26. helmikuuta 2013

Mangoa kevään odotukseen Ü

Minua aidosti harmittaa, ettei suomessa ole saatavilla (tai en ole tietoinen) tuoreita mangoja. Mango on meinaan osoittanut minulle jo vuosia sitten voimansa. Asuin vuoden 2004 Australiassa ja söin joka päivä mangoja, ja vuoden lopussa huomasin yhtäkkiä miten sileä ihoni on, pitkästä aikaa tuntui kuin myös kirouksena oleva selluliitti olisi huomattavasti vähentynyt jaloistani. Toki täytyy muistaa, että tuona vuonna sain osakseni myös aimo latauksen D-vitamiinia auringon muodossa ja sekin varmasti vaikutti asiaan.

Nyt kuitenkin halusin esitellä teille tämän ihana luonnontuotteen joka on tuonut ainakin itselleni voimia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.


Mango

Sisältää runsaasti A-, E- ja B6 vitamiineja.
Tämän vuoksi se estää ihon ikääntymistä ja aktivoi 
solujen kosteutusta ja hyvinvointia.
Mango on loistava kaliumin lähde joka on 
tärkeä osa juurikin tuota solujen nesteytystä. Mango 
siis puhdistaa kehoa tehokkaasti myös sisäisesti.

Ulkoisestikin mango suojaa auringolta ja ihon 
ikääntymiseltä ilmanmuutoksissa. Mango sose kirkastaa 
ja pehmentää ihoa sekä poistaa ihosta väsymystä.
Mango ylläpitää ihon kosteutta useasti käytettynä ja 
siloittaa rypyt.

Itse huomasin heti seoksen laitettua naamalleni, miten se raikasti silmän räpäyksessä kasvoni ja naamion jälkeen iho tuntui uskomattoman pehmoiselle ja aivan kuin olisin saanut uudet kasvot, iho kirkastui niin voimakkaasti :) En ole aiemmin koittanutkaan tehdä tuoretta mangonaamiota, mutta taidampas tästä eteenpäin palkita ihoni aika ajoin tällä ihanalla ja virkistävällä tuotteella. Suosittelen suuresti!! Tässä vielä ohje naamioon:

Herkullinen Mangonaamio

1 kypsä mango
(kosteuttava ja elvyttävä)
1 tl hyvää oliiviöljyä
(kosteuttava ja ravitseva)
1rl vettä
(lisätty lähinnä seoksen koostumuksen vuoksi)
1 tippa appelsiinin eteeristä öljyä
(sisältää voimakasta aurinko energiaa joka 
virkistää mieltä ja puhdistaa ihoa)


Soseutin mangon tehosekoittimessa ja lisäsin siihen öljyn ja eteerisen öljyn, Vettä olisi voinut laittaa jopa hieman vähemmän koska seoksesta tuli ehkä hitusen liian vetelä, mutta muistan tämän seuraavalla kerralla. Vesi vain helpottaa suuresti mangon survimisessa tehosekoittimessa. Ihana aurinkoinen ja virkistävä naamio ja lisäksi ulkona alkoi myös aurinko monen viikon jälkeen pilkistämään pilvien välistä! Ihanaa viikon alkua kaikille toivotellen!
  

Ei kommentteja: