Hyss... Kuuletko kuinka ketunleipä laulaa tuulessa sulosointuja sielullesi. Laskeutuu lempeästi ihollesi, sukeltaen sitten sieluusi valoa loistamaan.

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Supersmoothie

Tämän alla olevan ohjeen olen ottanut nyt joka päiväiseksi aamupalakseni ja siis miten hyvää se onkaan Ü Tässä smoothiessa on aika hyvät ainekset supersmoothin titteliin ja antaa melkoisen boostin päivän alkuun!


Supersmoothie

0,5 dl manteleita (liota yön yli pehmeiksi)
1,5 dl vettä
1 banaani (reilun kaupan)
mansikkaa (itse pakastettua)
mustikkaa (itse poimittua ja pakastettua)
punaista viinimarjaa (itse poimittua ja pakastettua)
mustaa viinimarjaa (itse poimittua ja pakastettua)
1 tl maca jauhetta
1 tl lucuma jauhetta
goji - marjoja ( cocovi )
100% raakasuklaa massaa
hampun siemeniä
muutama kuivattu tyrni ( itse poimittuja ja kuivattuja)

Sekoita ensin yön yli pehmenneet mantelit ja vesi keskenään blenderissä, näin saat smoothielle pehmoisen pohjan eikä mantelipaakkuja jää niin paljon juomaan. Kasaa sitten loput aineet blenderiin ja surauta kaikki tasaiseksi massaksi. Tästä tulee yksi jälkiruoka kipollinen ja yleensä lusikoin sen menemään koska massasta tulee niin tuhtia. Suussa sulavaa ja sisältää todella paljon hyviä vitamiineja, hivenaineita, rasvoja ja muita keholle tärkeitä suoja-aineita. 

Olen käyttänyt itse asiassa maca jauhetta, goji marjoja ja hampun siemeniä nyt jos kohta puolitoista vuotta ja omaksi yllätyksekseni olen huomannut, että veriarvoni ovat kohonneet "terveen" tasolle. Minulla on aina ollut huono veri ja olen sairastanut anemiaa monta kertaa nuoruudessani ja muutaman kerran näin aikuisiälläkin. Veriarvot ovat nyt kuitenkin nousseet tuolta 120 pinnasta jopa huimasti 143:een asti!! Saisin varmaan jo mennä kohta luovuttamaan vertani Ü Joten noita vieraan maan super-aineita aion vastakin käyttää, koska jo pelkästään veriarvoni ovat nousseet noin hyvin. 

Tämän aamuisen supersmoothien päälle otan aina silloin tällöin spirulinaa, leväjauhetta, tehostamaan kehon puhdistumista. En ota sitä kuitenkaan joka aamu, koska juoman vaikutus on melko hyvä ja tyhjentää kyllä tehokkaasti suolen Ü Tässä vielä kuva alla...

Spirulina - leväjuoma

Juomalasillinen vettä
1/4 tl spirulina jauhetta


 Hyvä setti aloittaa päivä näillä tehojuomilla Ü Suosittelen kokeilemaan. Smoothie pitää myös todella hyvin nälkää, vaikka en sen kanssa aina leipää syökkään. Leivän otan yleensä vain kun tiedän, että töissä on kova päivä edessä Ü 

Ei kommentteja: